Anlık Bildirim

Asus'tan oyuncuları hedef alan ROG serisi fare: GX1000 Eagle Eye

Bilgisayar donanımlarına ilgi duyanların gayet yakından tanıdığı Asus, Republic of Gamers (ROG) serisi birbirinden yeni ve dikkat çekici ürünlerini oyuncularla bir araya getirmeye kaldığı yerden devam ediyor. Tayvan merkezli firma, bugün yeni oyuncu faresi ROG GX1000 Eagle Eye'a resmiyet kazandırdı.
Asus'un, 128 mm uzunluğunda, 65.5 mm genişliğinde, 43.5 mm kalınlığında ve 150 gram ağırlığında tasarladığı GX1000 Eagle Eye'ın ağırlığı, her biri 5'er gramlık 5 adet ek ağırlık aracılığıyla 175 grama kadar arttırılabiliyor. Ergonomik tasarımı sayesinde, uzun süreli kullanımlarda yaşanabilecek el yorgunluklarının ve oyun esnasında yaşanabilecek aksiliklerin önüne geçtiği dile getirilen oyuncu faresinin dış yüzeyinde fırçalanmış alüminyum tercih edilmiş.
Yüksek performans için 8200 dpi'lik lazer sensör ile donatılan GX1000 Eagle Eye'da hassasiyet 50 dpi ile 8200 dpi arasında değiştirilebiliyor. Hassasiyet seviyesini 4 kademeli olarak oyuncu faresi üzerinden ayarlayabiliyorsunuz ve ayrıca hassasiyetin artıp artmadığını LED göstergelerden takip edebiliyorsunuz. 6 adet tuşu programlanabilen oyuncu faresinde, LED rengi (ROG logosu) kırmızı, turuncu, yeşil ve siyah olarak değiştirilebiliyor.
Yukarıda verdiğimiz bilgilere ilaveten dolanma problemlerinin önüne geçmek adına örgülü kabloya sahip olan oyuncu faresinin fiyat açıklaması yapılmamış.
Asus'tan oyuncuları hedef alan ROG serisi fare: GX1000 Eagle Eye
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2258 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, oyuncu faresi ve rog
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim