Anlık Bildirim

Avrupa'daki Galaxy S7 siparişleri Samsung'un yüzünü güldürüyor

Samsung, Galaxy S7 ailesiyle birlikte eski satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyordu. Gelen ilk raporlara göre seriye ilgi oldukça yoğun ve bu durum üreticinin yüzünü güldürüyor.
Amiral gemisi akıllı telefonlar geçmiş dönemlerde çok yüksek satış rakamlarına ulaşsalar da bugün hem pazarın doygunluğa ulaşması hem de fiyatların çok üst seviyelere tırmanması tepe modellerdeki satış rakamlarının düşmesine sebep oluyor. Samsung Galaxy S7 ailesiyle birlikte eski günlere duyduğu özlemi gidermek isterken ilk raporlara göre gidişat olumlu.
Geçtiğimiz hafta Çin'de 10 Milyon ön sipariş toplamayı başaran seri bu kez Avrupa'da önemli bir rakama imza attı. Verilere göre ön siparişte Galaxy S7 ve S7 Edge modelleri, S6 serisine göre %250 daha fazla sipariş edildi. Online satıcılardan da veriler gelmeye devam ediyor. JD.com 6.4 Milyon adet Galaxy S7 serisi siparişi aldığını duyururken bir diğer internet mağazası Suning 1.4 Milyon siparişe ulaştığını açıkladı. Hindistan'da başlayan erken satışların da beklentilerin üzerinde olduğu söyleniyor.

Raporlara bakacak olursak Samsung verimli bir dönemin içerisinde diyebiliriz. Şirket özellikle Çin'deki %7.7'lik pazar payını yükselterek 6. sıradan daha yukarılara çıkmayı hedefliyor. Analistler ise VR desteğinin bu tarz büyümelerde oldukça etkili olacağını savunuyorlar. Sizce Galaxy S7 serisinin global satış adeti ne kadar olacak?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5196 kez okundu.
22 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim