Anlık Bildirim
 
Hafıza çözümleri üreticisi Micron’un RAM kitlerini sunduğu Ballistix piyasada pek de bilinen bir marka değil. Buna karşın Ballistix belleklerle elde edilen son rakamlar firmayı kendisi tanıtıyor.
Satışa sunulan haliyle 3600 MHz’de çalışan DDR4 kitlerinin kalbinde yer alan DRAM yongaları Micron’un E-die sınıfından yani kaymak tabaka. Henüz tam test edilmese de Micron E-die Samsung’un geçtiğimiz haftalarda üretimden kaldırdığı B-die sınıfıyla eşleşen bir kaliteye sahip olduğu söylenebilir.

5726 MHz 

Sıvı azot kullanılarak 5726 MHz’e hız aşırtılan RAM modülleri bu haliyle JEDEC’in 3200 MHz tanımlamasından %79 daha hızlıyken 2666 MHz’lik ev kullanıcılarının kullandığı kitlerden %116 daha hızlı.
Daha önceki DDR4 hız rekoru 5634 MHz ile ADATA’ya aitti. Ballistix imzalı 8 GB kapasiteli çözümler de ADATA’nınkiler gibi CL24 değerinde stabil kalabilmiş. İşlemci olarak Core i7-8086K kullanılırken bileşenlere ev sahipliği yapan anakart ise ASUS Maximus XI Apex olmuş.
Kitlere sisteminde yer vermek isteyen kullanıcılar M.O.D yazılımı üzerinden işlemleri gerçekleştirebilirken modüllerin üzerinde yer alan termal sensörler sayesinde sıcaklıkları kontrol edebilecek. Ryzen işlemcilerle uyumlu olan DDR4 modülleri ayrıca XMP 2.0 desteği sayesinde tek tıkla hız aşırtmaya da uygun. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim