Anlık Bildirim

Bang & Olufsen'den üst seviye akıllı hoparlör

Google Assistant destekli yeni Beosound serisi orijinal modelin güncellenmiş hali olarak görülebilir. Beosound 1 ve Beosound 2 modellerinin özellikleri haberimizde.

Ses sistemleri pazarında kendisine has bir segment oluşturan akıllı hoparlörler ilgi görmeye devam ediyor. Yıl sonunda 100 milyon satış rakamına ulaşması beklenen segmente yatırımlar da artıyor.

Üst seviye ses sistemlerinin tanıdık ismi Bang & Olufsen, Google Assistant ile desteklediği yeni akıllı hoparlörü Beosound’u piyasaya sürüyor. Beosound 1 ve 2 bir nevi güncellenmiş modeller sayılabilir.

Beosound 1 özellikleri ve fiyatı

Beosound 1 modeli kablosuz ve 360 derecelik ses akışı sağlıyor. Ses seviyesine bağlı olarak 16 saate kadar kullanım süresi sunan modelin bataryası 4 saatte şarj edilebiliyor. Modelde 1 inçlik kapsamlı sürücü ve 4 inçlik bass sürücü mevcut.

Spotify, Deezer, TuneIn gibi platformlara otomatik olarak bağlanabilen Beosound 1 artık dijital asistan yardımıyla sesli olarak kontrol edebilmenizi de sağlayacak. BeoLink Multiroom teknolojisi ise uyumlu diğer B&O ses sistemlerini birbirine bağlayarak tüm evi saran bir müzik tecrübesi yaşamanızı amaçlıyor.

Beosound 1 için 1750$ civarında bir fiyat etiketi belirlenmiş. Dock istasyonu ise ekstra 175$ fiyat etiketine sahip. Model Eylül ortasında satışa çıkacak. Google Assistant yanında Apple AirPlay 2 ve Chromecast desteği de mevcut.

 

Bang & Olufsen'den üst seviye akıllı hoparlör

Beosound 2 özellikleri ve fiyatı

Beosound 2 modeli toplamda farklı güçlerde 4 adet sürücü ve 5 adet amplifikatör ile daha yüksek bir ses kalitesi sunuyor. Ayrıca prize bağlı olarak çalıştığı için her yere taşınması biraz zor. Daha çok BeoLink Multiroom ile kontrol üssü gibi kullanmak için tasarlanmış. Beosound 2 ise 2250$ fiyat etiketi ile Ekim ayında piyasada olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim