Anlık Bildirim

Batman: Arkham Knight için çoklu ekran kartı desteği yok

PC platformu için yayımlandığı günden bu yana başından problemler eksik olmayan Batman: Arkham Knight oyunu, oyunculara yine bir hayal kırıklığı yaşatacak gibi görünüyor.

Konsol tarafında başarılı işler çıkarmasına karşın PC tarafında büyük hayal kırıklığı yaratan ve uzun bir süreç sonunda büyük hatalarından arınabilen Batman: Arkham Knight oyunu için hayranlarına kötü bir haber daha geldi.

Warner Bros. tarafından yapılan açıklamada, Steam üzerinden tekrar satışa sunulan Batman: Arkham Knight oyununda çoklu ekran kartı kullanımı anlamında SLI ve Crossfire desteği sunulmayacağı dile getirildi. Hali hazırda PC tarafındaki problemler ile hayal kırıklığı yaşayan oyuncular, çoklu ekran kartı desteği ile bir nebze olsun teselli bulmak  istiyordu ancak bu da olmadı.

Batman: Arkham Knight için geliştirici ekip ve grafik birimi tasarımcıları son birkaç aydır yoğun bir çalışma içerisindeydi. Yapılan çalışmalar sonucunda çoklu ekran kartı kullanımının performansa çok az bir katkı sağladığı ancak oyuncular için yeni sorunlar ortaya çıkarma ihtimali olduğu görüldü. 

Warner Bros. ortaya çıkan sonuçlar neticesinde istemeden de olsa çoklu ekran kartı desteği üzerindeki çalışmalarını sonlandırdı ve oyuna da bu desteği sunamayacak. Firma bu aksaklık nedeniyle oyunculardan özür diliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4010 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
batman arkham knight, Batman: Arkham Knight multi gpu support ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim