Anlık Bildirim

Battle for Azeroth satışları rekor kırıyor

Satışa çıktığı gün rekorlar kırmaya başlayan Battle for Azeroth genişleme paketi yüzleri güldürdü. Paket Blizzard tarihinin en hızlı satan oyunu olmayı başardı.

Blizzard’ın eskimeyen oyunu World of Warcraft için 14 Ağustos itibariyle satışa sunulan Battle for Azeroth genişleme paketi rekorları alt üst ediyor. Merakla beklenen genişleme paketine ilgi büyük.

Yüzler gülüyor

Horde ve Alliance arasındaki çatışmanın doruğa çıkacağı Battle for Azeroth genişleme paketi piyasaya çıktığı ilk gün 3.4 milyon kopya sattı. Blizzard tarihinde ilk gün en çok satan oyun haline gelen BoA ayrıca PC tarihinde de en hızlı satan oyunlardan birisi oldu.

Arkasındaki devasa oyuncu kitlesinin avantajını çok iyi kullanan popüler MMORPG oyunu WoW, her genişleme paketinde satış rakamlarını biraz daha arttırıyor. Önümüzdeki dönemde önemli güncellemelerle genişleme paketinin kapsamı da artacak.

Çatışmaları daha ileri boyutlara taşıyacak olan güncellemelerde Arathi Highlands’deki stratejik bir noktayı koruma amacını taşıyan 20 kişilik ekip savaşı, ilk raid noktası Uldir, ilk PvP sezonu, ilk Mythic Keystone zindan sezonu, Kul Tiran insanlarının ve Zandalari trollerinin müttefik olarak evcilleştirilmesi gibi özellikler oyuna dahil edilecek. BoA paketi 50$ fiyat etiketine sahip. Ülkemizde de 240TL’den başlayan fiyatlarla bulmak mümkün.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5107 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
wow, boa ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim