Anlık Bildirim

Huobi ülkemiz için araştırma sürecine girdi

Henüz ülkemize yabancı kripto borsaların yatırım yaptığını görmedik. Bazı büyük borsalar Türkçe dili ile hizmet verse de Huobi’nin yerel bir platform faaliyete geçireceği belirtiliyor.

Hacim itibariyle dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası Huobi ülkemiz için araştırma sürecine girdi. Kripto para dünyasında pek çok ülkeden daha fazla benimsenme oranına sahip ülkemiz yabancıların da ilgisini çekiyor.

İlgi görüyor

Kripto para birimlerine ve madenciliğe ülkemizde duyulan büyük ilgi yerli kripto para borsalarını da ön plana çıkarmaya başladı. Hacim olarak pek çok yabancı borsayı geride bırakan yerli borsalar sıralamalarda da tırmanışta.

Huobi’nin anket olarak dağıtmaya başladığı form daha OTC tarzında bir arayış içerisinde olduğunu gösteriyor. Kişiden kişiye alışveriş veya tezgah üstü olarak da adlandırılan OTC sistemi, belirli bir fiyat üzerinden ETH, USDT ve BTC alım satımını ifade ediyor. Geleneksel borsalardaki gibi bir anda yüksek alımlar ve fırlayan fiyatlar yerine karşıdaki gruplar ile anlaşarak sabit bir fiyattan alım-satım yapılıyor. Ayrıca geleneksel borsalarda gördüğümüz onlarca kripto varlık burada mevcut değil.

Huobi anket yaparak ülkemizdeki kullanıcıların kripto para piyasasına olan yaklaşımını ve bu piyasaya yaptıkları katkıyı anlamaya çalışıyor. Elbette kesin olarak bir borsa açılacağını söyleyemeyiz ancak Huobi’nin bu hamlesi muhtemelen diğer büyük borsaların da dikkatini çekecektir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim