Anlık Bildirim

Beklenen uygulama geldi : Apple Music nihayet Android'de

Android işletim sisteminden nefret eden Steve Jobs'un vefatı sonrasında Apple'ın zeytin dalı uzatmaya başladığını görüyoruz. Apple'ın ekosistemdeki üçüncü uygulaması Apple Music indirmeye sunuldu.

Apple'ın Android platformundaki Move to iOS ve Beats Pill+ uygulamalarından sonra üçüncü ancak içerik barındırması açısından ilk uygulaması olan Apple Music, uzun bir bekleyişin ardından bugün itibariyle indirmeye sunuldu.

Çevrimiçi müzik hizmetlerinde ücretli üye sayısı büyük önem taşıyor ve hizmetin devamlılığı açısından üye sayısının artırılması şart. Apple'ın da hedefi 100 milyon kullanıcı sayısına ulaşmak. Apple Music hali hazırda iOS kullanıcılarına sunulmaktaydı ancak Android ekosisteminin 2 milyara doğru yürüyen cihaz sayısı Apple'ın iştahını kabartmaya yetti. Bir dönem Android mağazasının yanından bile geçmeyen Apple böylece ardı ardına üçüncü uygulamasını da mağazaya göndermiş oldu. 

Beyaz arkaplan üzerinde sade bir arayüze sahip olan uygulama iOS sürümünden çok farklı değil. iOS sürümünden farklı olarak arama bölümü üst kısma yerleştirilen ve her türlü önemli içeriği sol tarafına konumlandırılan açılabilir menü üzerinde toplayan Android için Apple Music uygulaması henüz hizmet ülkemizde faaliyette olmadığı için erişime de kapalı. 

Android uygulaması henüz beta sürümünde olduğu için müzik videoları ve aile üyeliğine geçiş yapabilme özelliği yer almıyor. Bunun yanında kullanıcılar 30 milyon civarındaki Apple Music kataloğundan ve canlı yayın yapan Beats 1 kanalından istifade edebiliyor. 

Apple ID ile giriş yapılan uygulamada ilk üç ay ücretsiz deneme süresi mevcut. Sonrasında ise bireysel üyelik aylık 10TL, aile üyeliği aylık 15TL olacak şekilde faturalandırma başlıyor. Apple Music hizmetinin ülkemizde ne zaman faaliyete geçeceğine dair bir bilgi bulunmuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6471 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple music for android, iOS / OS X / tvOS / watchOS ve
2 etiket daha Apple uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim