Anlık Bildirim

Belkin, Windows 8 tabletler ve Ultrabook'lar için iki yeni stand modelini duyurdu

Akıllı telefon, tablet ve dizüstü bilgisayar gibi mobil cihazlara yönelik aksesuarlar geliştiren Belkin, Windows 8 tabletler ve Ultrabook'lar için iki yeni stand modelini duyurdu.
Windows 8 tabletler ve Ultrabook modellerini iş istasyonuna dönüştürmek amacıyla geliştirilen "Dual Video Docking Stand" isimli stand modelleri, öncelikle oldukça şık ve modern tasarımlara sahipler. Beraberinde gelen USB 3.0 ve DisplayLink teknolojisi üzerinden bir ya da iki ekrana görüntü aktarımı yapabilen, klavye/fare, yazıcı/tarayıcı ya da ağ bağlantılarına imkan veren portları dışında, birçok USB portunun da yer aldığı stand modelleri ayrıca basit bir kablo düzenleme sistemini de üzerlerinde barındırıyorlar.
Tabletler için geliştirilen versiyonun bütün Atom ve Intel Core tabanlı Windows 8 (RT desteklenmiyor) tablet modelleri ile uyumlu olarak, diğer versiyonun ise Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemine sahip Ultrabook modelleri ile uyumlu olarak çalışabildiği belirtiliyor.
Belkin tarafından geliştirilen "Dual Video Docking Stand" isimli stand modellerinin çıkış tarihleri ve fiyatları hakkında bir bilgi henüz verilmedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim