Beyaz Saray, yasa uygulayıcılarına, tehdit olarak görülen sivil Drone'ları izlemek veya düşürmek için güvenlik birimlerine yetki verilmesini istiyor. Bloomberg'in haberine göre, Başkan Donald Trump yönetimi hızla gelişen Drone teknolojisinin güvenliği tehdit edecek boyuta gelmemesi için çalışmalara başlamış durumda.
Mevcut yasalar Drone'lara müdahale edilmesini engelliyor
Radyo sinyalleri ile Drone'ları izlemek, devre dışı bırakmak ve hatta kontrolünü ele geçirmek mümkün. Fakat ABD yasaları bu teknolojilerin çoğunun kullanılmasını yasaklayarak, güvenlik kurumlarının tehditlere müdahale etmesini engelliyor. Beyaz Saray ise güvenlik tehdidi olarak görülen sivil Drone'ların vurularak etkisiz hale getirilmesinin bir yasa olarak yürürlüğe girmesi görüşünde.
Geçtiğimiz yıl bu konu yine tartışılmış fakat yasalaştırma konusunda bir sonuca varılamamıştı. Google'da yapacağınız Beyaz Saray ve drone ile ilgili aramalarda Beyaz Saray'ın karıştığı bir çok Drone vakasına ulaşmanız mümkün. Yetkililer Drone kullanılarak çeşitli istihbarat çalışmalarının yapılabileceğini ve bunun büyük güvenlik zaafları doğuracağını belirtiyor. ABD'nin konuyla ilgili nasıl bir yasama kararı vereceği ise şimdilik büyük bir soru işareti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sğlğn Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)