Anlık Bildirim

Bitmen Studios'un gerçek zamanlı strateji oyunu Galactic Conflict, 14 Martta geliyor

Bitmen Studios, mobil platform için geliştirdiği Galactic Conflict'i 14 Mart tarihinde mobil oyuncuların beğenisine sunmayı planlıyor.

Uzay temalı bir RTS oyunu olan yapımın, hikaye modu ve çoklu oyuncu modu üzerine kurulacağı belirtilirken, Terrans ve Pyros'ların amasız mücadelesini konu edinecek. Galactic Conflict'nin tek kişilik modunda mobil oyunculara 12 sürükleyici görev sunmayı planlayan Bitmen Studios, çoklu oyuncu modlarında ise; bire bir veya ikiye iki takım oyunlarıyla oyuncuların mücadele etmelerine imkan vereceğini belirtiyor. Ayrıca, dört farklı zorluk seviyesine sahip çoklu oyuncu modunda yeni stratejilerinizi deneyerek sonsuz bir evrende rakibinize karşı koyabileceğinizi de belirtelim. Oyuncuların kendi filolarını kurarak bir uzay macerasının içine atılacağı Galactic Conflict, derinlemesine strateji unsurlarının yanı sıra; ekonomi yönetimi ve bilimsel araştırmaların yönlendirilmesini de mobil oyunculara bırakacak. 
Dokunmatik cihazlar için özel olarak hazırlanan bir kontrol yapısıyla gelecek olan oyunun; iPad 2, iPhone 4, 5.nesil iPod Touch veya üzeri cihazlarda çalışacağını da belirtelim. Şu an için kesin bir şey söylemek doğru olmasa da vaat ettiklerini yerine getirebilirse, türe ilgi duyan mobil oyuncuların tercih listesinde yerini alması muhtemel bir yapım olan Galactic Conflict'nin nasıl bir deneyim sunacağını 14 Mart tarihinde hep birlikte göreceğiz. 

 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim