Anlık Bildirim

BlackBerry App World 3.0 bugün yayına başlıyor


Akıllı telefon pazarında son dönemlerde pazar payı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan BlackBerry telefonlarının üreticisi Kanadalı RIM firması ilgiyi yeniden toplayabilmek için BlackBerry OS 7 yüklü BlackBerry Bold 9930, BlackBerry Torch 9850/9860 ve BlackBerry Torch 9180 telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bunun yanında yeni bir müzik servisini devreye alan RIM uygulama mağazasını da elden geçirdi.

N4BB sitesinin haberine göre BlackBerry uygulama mağazası App World, 3.0 sürümüyle 22 Ağustos yani bugün itibariyle kullanıcının karşısına çıkacak.

BlackBerry App World 3.0 sürümünün en son ve en iyi uygulama, oyun ve temaları keşfedebileceğiniz ana ekranı ile tamamen yenilenmiş bir arayüz sunması bekleniyor. Ana ekranda bulunan ve artık hareketli hale gelen bannerlarda yeni uygulamaların yanında My World adlı kişisel klasörünüzde dijital olarak depolanan uygulamaları da gösterecek.

Bir uygulamayı sildiğinizde veya yeni bir BlackBerry telefonu aldığınızda kablosuz olarak uygulamalarınızı geri yüklemeniz mümkün. Uygulamalar PayPal ve kredi kartı ile satın alınabiliyor. Barkodlar taranarak da App World üzerinden uygulamalara erişilebiliyor.

RIM’in hizmete sokacağı BlackBerry Music servisi için de büyük iki plak şirketiyle lisans anlaşması yapmış durumda. 

LTE uyumlu 4G Wimax PlayBook modelinin bazı problemler nedeniyle Sprint operatörü tarafından dağıtımının iptal edilmesi sonrası bu gelişmeler firmaya rahat bir nefes aldracak gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim