Anlık Bildirim

BlackBerry PlayBook 2.1.0 beta sürümü geliştiricilere dağıtılmaya başladı


Kanadalı RIM firmasının tablet pazarında iddialı olmak adına ürettiği BlackBerry PlayBook modelinde kullanılan PlayBook işletim sistemi için kısa süre önce önemli geliştirmeler içeren 2.0 güncellemesi yayınlanmıştı.

RIM, BB 10 işletim sistemi ile tüm platform sürümlerini bir araya toplamadan önce PlayBook 2.1.0 beta sürümü üzerinde çalışıyordu. Sürümün ilk betası geliştiricilere dağıtılmaya başladı. 

2.1.0 sürümünde daha fazla yenilik kullanıcılara sunulacak. Sürümün WebKit uygulaması ile yerleşik tarayıcısı daha da hızlanmış durumda. HTML5 testinden tarayıcısı 391 puan ve 10 bonus puanı elde etmiş. 2.0.1 sürümüne göre 18 puanlık artış var.

Tabletin Android desteği de önemli geliştirmeler elde etti. Artık her Android uygulaması kendi penceresinde açılıyor. Android uygulamaları artık Kamera donanımına erişebiliyor. BlackBerry Payment SDK ile de artık Android uygulamalarında iç ödemeler de mümkün hale geliyor.

Ekran görüntülerinin kayıpsız PNG formatında kaydedilmesi, eposta, ajanda ve rehberde dikey görüntüleme desteği, IMAP klasör desteği betada öne çıkan yeni özellikler.  

Betayı denemek isteyenlerin http://developer.blackberry.com/devzone/register adresine kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim