Anlık Bildirim

BlackBerry Priv'in fiyatı cep yakacak

BlackBerry'nin merakla beklenen akıllı telefonu Priv'in fiyatlandırması belli oldu. Oldukça yüksek bir fiyatlandırmaya sahip olacak akıllı telefon bu haberle bekleyenlerini üzecek gibi görünüyor.
BlackBerry Priv'in fiyatı cep yakacak
 
BlackBerry'nin Anroid işletim sistemli akıllı telefonu Priv uzun bir süredir merakla bekleniyor. Şirket markası ile özdeşleşen fiziksel klavyeyi, kızaklı bir yapıyla Android işletim sistemiyle buluşturarak beklentiyi yükseltmişti. Fiyatlara bakıldığında ise bu konuda da şirketin beklentilerinin yüksek olduğu ortada.

ABD için sim kilitsiz versiyonu 750 dolardan satılacak akıllı telefon, Kanada'da ise 949 dolardan kendine alıcı arayacak. 16 Kasımda satışına başlanacak Priv'in Türkiye fiyatı ise henüz belli değil. Ancak yurt dışındaki fiyatlandırmaya bakacak olursak ülkemizdeki fiyatı 3000 TL'yi bile aşabilir.
Kısaca hatırlatmak gerekirse akıllı telefonun sahip olduğu özellikler ; 5.4" QHD çözünürlükte dokunmatik ekran, fiziksel QWERTY klavye, Snapdragon 808 çipset, 4K kayıt desteğine sahip 18 MP arka kamera, 2 MP ön kamera ve 3410 mAh batarya kapasitesi şeklinde.

Fiyatlandırma konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? BlackBerry Priv'in hakettiği fiyat sizce nedir? Türkiye'de hangi fiyattan satılırsa satın almayı düşünebilirsiniz?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4948 kez okundu.
43 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blackberry priv
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim