Anlık Bildirim

BlackBerry'nin yeni "klasiği" ön siparişe başlıyor

BlackBerry'nin yeni 'klasiği' ön siparişe başlıyor

Geçtiğimiz yıllarda akıllı telefon pazarında sendelemeye başlayan BlackBerry ya da eski adıyla RIM, BlackBerry 10 adını verdiği yenilikçi işletim sistemi ile ikinci bir şans arayışına girmişti. Ancak Z10, Q10 gibi modeller ilgi görmeyince firma pazardan çekilmenin eşiğine kadar gelmişti. 

Yeni CEO John Chen ile bu kez üçüncü bir şans için harekete geçen BlackBerry, Passport adlı amiral gemi modeli ile yeniden tüketici ilgisini çekecek ürünler geliştirebileceğinin ilk sinyallerini verdi. 1 milyon satış rakamına doğru giden modelin yanında BlackBerry şimdi de kendi klasiğini piyasaya sürmek üzere. 

BlackBerry Classic adını taşıyan yeni akıllı telefon, dokunmatik kare bir ekrana ve firmanın alışılageldik çizgisini taşıyan klasik klavye ve menü tuşlarına sahip. BlackBerry yeni akıllı telefonu ile klasik tasarımını seven tüketicilere hitap etmeyi amaçlıyor. 

BlackBerry Classic ile ilgili herhangi bir detay yok. 17 Aralık itibariyle tüm detaylar açıklığa kavuşacak. Ancak firma yine de ilgiyi görmek açısından ön siparişe başladı ve 450$ karşılığında ABD, İngiltere ve Fransa'da talepleri kabul ediyor. Sevkiyat ise 17 Aralık'tan sonra başlayacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
927 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim