Anlık Bildirim

Bloomberg: Nokia, Windows Phone 8'li akıllı telefonlarını Nokia World 2012'de tanıtacak


Nokia'nın Windows Phone 8 işletim sistemli ilk telefonlarını World 2012 etkinliğinde tanıtacağını daha önce bazı uzak doğulu kaynaklardan öğrenmiştik. Üretici için büyük öneme sahip olan bu organizasyonda, Microsoft'un yeni platformuyla donatılmış modellerin sergileneceğini iddia eden ikinci kaynak, Bloomberg oldu. 
5-6 Eylül tarihleri arasında Finlandiya'nın Helsinki şehrinde düzenlenecek olan Nokia World 2012 hakkında bilgiye sahip bir şahsa dayandırılan haberde, önümüzdeki ay duyurulacak Windows Phone 8'li cihazların yıl sonuna doğru satışa sunulacağı aktarıldı. Kısa süre önce internete sızan Nokia Lumia 910, 920, 950 ya da 1001 model numaralarını taşıyan ürünler çıkış yapabilir. Yeni Lumia'larda PureView teknolojisi, Qualcomm'un Snapdragon S4 Plus serisi çipsetleri, 1280 x 800 piksele kadar çıkabilen çözünürlüklerde ekranlar ve NFC çipi gibi donanımların yer alacağı biliniyor.
Redmond merkezli yazılım devi, tablet ve bilgisayarlar için Windows 8 işletim sistemini 26 Ekim'de yayınlayacak. Sonrasında Nokia, Samsung, HTC, ZTE, Lenovo, Acer, Huawei gibi üreticilerin Apollo kod adlı yeni mobil işletim sistemi versiyonuyla donatılan ilk ürünlerini tüketiciyle buluşturması bekleniyor. Microsoft ile yakın ilişkilere sahip olan Nokia, çıkış yapan ilk üretici olabilir. Daha fazlası için yaklaşık bir ay beklememiz gerekecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3585 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim