Günümüzde elektronik cihazların kısa mesafe iletişimi için kullanılan en yaygın teknoloji Bluetooth, ancak bu teknolojinin de kendine göre bazı dezavantajları mevcut. Bahsedilebilecek ilk dezavantaj güç tüketimi ancak teknoloji Bluetooth 4.1 LE (Düşük Enerji) standartı ile birlikte artık eskiye göre çok daha az enerjiye ihtiyaç duyuyor. İkinci ve daha önemli dezavantaj ile Bluetooth cihazlara uzaktan erişebilmek için esktra bir aracı kullanmak zorunda olmamız.
Bluetooth 4.2 standardı ise bu dezavantajı da ortadan kaldıracak. Artık Bluetooth ürünlerle internet üzerinden uzaktan bağlantı kurmak mümkün hale geliyor. İnternet bağlantısı ile Bluetooth cihazlara erişmek ise yeni standartta kullanılacak Internet Protocol version 6 (IPv6) protokolüyle mümkün olacak.
Yeni teknolojiyle birlikte ev otomasyon sistemlerini veya uzaktan bir Bluetooth cihazı kontrol etmek için ekstra bir yönlendirici aparata gerek kalmayacak. Bu gelişmenin Nesnelerin İnterneti konusundaki gelişimi de hızlandırması bekleniyor.
http://www.engadget.com/2016/02/11/bluetooth-internet-of-things-support/?ncid=txtlnkusaolp00000595 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Terisne öfkeyi artırır gibi :) arabadaki yazılar bile tahrik ederken istediğini yazıp sinir katsayısını artırır.Ben buna ilave arkadan gelen ayarsız farlar ve daha güçlüampül led kullananlar için arkaya iki tane led projektör düşünüyorum ,arkaya doğru sellektör :))
İnşallah buraya gelmez yazılacakları düşünemiyorum...Yani bsg harf grubu plaka alıp harfleri neon ışıklarla kaplayıp gerektiğinde yakmak isteyen manyaklar tanıyorum...