Anlık Bildirim

Broadcom en yeni kablosuz bağlantı özelliklerini taşıyan endüstrinin ilk 4 çekirdekli yongada sistemini duyurdu

Broadcom en yeni kablosuz bağlantı özelliklerini taşıyan endüstrinin ilk 4 çekirdekli yongada sistemini duyurdu

Alt seviye akıllı telefon pazarında yaşanan yoğun rekabet, yonga tasarımcılarının da bu alana yönelik daha ilgi çekici tasarımlarla hamleler yapmasına neden oluyor. Alt seviye pazara en çok yatırım yapan işlemci tasarımcılardan birisi olan Broadcom, yeni 4 çekirdekli yongada sistemini duyurdu.

Yeni nesil WiFi bağlantısını da taşıyan BCM23550 sistemi bu bakımdan endüstrinin ilk 4 çekirdekli yongada sistemi ünvanına sahip oluyor. Sistemde Cortex-A7 tabanlı 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci yer alıyor. 

VideoCore IV grafik birimi ile birlikte 720p çözünürlükte ekranlara destek sağlanırken, WiFi Miracast ile de harici HD ekranlara kablosuz görüntü aktarımı yapılabiliyor. 

12MP çözünürlüğe kadar kamera desteği, 21Mbps'e kadar indirme, 5.8Mbps'e kadar yükleme 3G desteği, 2G desteği, çift SIM desteği, Full HD kayıt, HD ses, çift mikrofon desteği, güç optimizasyonları, GPS/GLONASS, NFC, iç mekan navigasyonu için MEMS ve Cell ID desteği şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün.

BCM23550 modeli şu anda ortaklara örnekleme için gönderiliyor ve yılın üçüncü çeyreği itibariyle de hacimli olarak üretime geçmeye hazırlanıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim