Anlık Bildirim

CNBC'nin finans uzmanı Brian Kelly: ''Servetimin yüzde 90'ını kripto paraya yatırdım''

CNBC'nin finans uzmanı olan ve aynı zamanda BK Capital Management'ın kurucusu olan Brian Kelly kripto paralara güveniyor. Kelly servetinin büyük bir kısmını bu alana yatırdığını açıkladı.

CNBC'nin finans uzmanı Brian Kelly: ''Servetimin yüzde 90'ını kripto paraya yatırdım''
 

Kripto paraların güvenilirliği ve yatırım aracı olarak kullanmanın ne derece doğru olduğu uzun süredir tartışılan bir konu. Geçtiğimiz günlerde bu konudaki fikirlerini paylaşan CNBC'nin finans uzmanı Brian Kelly ise bu tartışmada Bitcoin ve diğer kripto paraları gözde bir yatırım aracı görenlerden taraf olduğunu açıkladı. Fon yönetim ve finansal hizmetler şirketi BK Capital Management'ın da kurucusu olan Brian Kelly, kripto paralara ciddi miktarda yatırım yaptığını paylaştı. Bununla birlikte Kelly, kripto paralara yatırım yapmanın herkes için iyi bir şey olmadığını vurguladı. 


Kripto paralara karşı olan tavır değişti 

CNC'nin Squawk Box programında soruları yanıtlayan Brian Kelly, geçtiğimiz hafta Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu(SEC) ile Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu(CFTC)'nun ABD Senatosu karşısında Bitcoin ve kripto paralar hakkında ifade vermesine atıfta bulundu. Bu toplantının ardından kripto paralara yönelik tavrın değiştiğini vurgulayan Kelly, kripto paraları yok etmeye yönelik bir tutumun olmadığını belirtti. Kelly kendisine kripto paralara ne kadar yatırım yaptığının sorulması üzerine ''servetinin yüzde 90'ına yakın bir kısmı'' ile kripto paralara yatırım yaptığını açıkladı.


Kripto para yatırımları üzerine odaklanan bir fon işlettiğini ve bu fonun içinde kendi parasının da yer aldığını açıklayan Brian Kelly, bununla birlikte başka alanlara da yatırım yaptığını açıkladı. Binlerce kripto para biriminden birinin gelecekte ''küresel dijital para birimi'' olabileceğini düşünen Kelly, ''Bitcoin olacağına ikna olmadı. Başka bir şey de olabilir. Teknoloji tarihi bize teknolojinin kendisini parçaladığını söylüyor.'' dedi. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3937 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), kripto para birimi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim