Anlık Bildirim

Canonical mobil Ubuntu işletim sistemi için iş ilanı yayınladı


En popüler Linux dağıtımlarından olan Ubuntu'nun gelişticisi Canonical'ın 12.04 LTS sürümünün ardından mobil platformlara yönelik bir işletim sistemi hazırlayacağı daha önce duyurulmuştu. Bununla ilgili bir iş ilanı internette paylaşıldı.

Canonical'ın İş Geliştirme Yöneticiliği için açtığı görülen pozisyon ticari bir ekosistem oluşturmak amacıyla endüstri ortakları ile güçlü ilişkiler geliştirmek konusunda çalışacak. İlanda mobil işletim sisteminin mobil cihaz üreticileri ve telekomünikasyon operatörleri ile birlikte başarılı olabileceği belirtiliyor. Mobil işletim sisteminin adı ise Ubuntu Phone OS olarak geçiyor. Canonical özellikle pazarın dinamiklerini iyi anlayan ve üstün gayret gösterecek bir aday arıyor.

Ancak farklı kaynaklar iş pozisyonunun Android üzerinde çalışabilecek bir Ubuntu sürümü olabileceği tahminini yapıyor. Mozilla vakfının Boot to Gecko mobil işletim sistemi ile rekabete hazırlanması, gerekli üretici desteği ile birlikte Ubuntu'nun da mobil platformda başarı kazanmasını sağlayabilir. Bu sayede mobil pazarda farklı ve yenilikçi oyuncular da görebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4233 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim