Anlık Bildirim

Çentikli tasarıma sahip Leagoo S9 tanıtıldı

Tottenham Hotspur eski kaptanı Ledley King ile birlikte tanıtılan Leagoo S9 fuarın en renkli lansmanlarından birisine imza attı. Lansmana ilgi oldukça büyüktü.

Geçen yıl Essential Phone ve iPhone X modelleri ile şöhret olan çentik tasarımı hızlı bir şekilde yaygınlaşmaya başladı. Özellikle Çinli üreticilerin çabası ile bu yıl çok fazla çentikli akıllı telefon göreceğiz.

Leagoo S9 özellikleri

MWC 2018 fuarında sahne alan Çinli Leagoo, ilk Android çentikli telefon olduğunu iddia ettiği Leagoo S9 modelini tanıttı. Tottenham Hotspur ile sponsorluk yapan firmanın sahneye Harry Kane’i çıkarması bekleniyordu ancak en az onun kadar efsane eski kaptan Ledley King ziyaretçileri karşıladı. Telefon ve imzalı forma çekilişi yapılan lansmana ziyaretçiler de yoğun ilgi gösterdi.

Lansmanda tanıtılan Leagoo S9 modeli biraz daha orta seviyeye yönelik. 5.85 inçlik 1512x720 piksel çözünürlükte ekran barındıran modele MediaTek MT6750 yonga seti eşlik ediyor. 4GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen model 3300mAh kapasiteli bir bataryaya sahip.

Arka kısımda 13MP+2MP çözünürlüğünde çift kamera yer alıyor. Ön kısımda ise 8MP çözünürlüğünde LED flaşlı kamera mevcut. Android 8.1 Oreo ile kutudan çıkan model Face Access adında çok hızlı bir yüz tarama modu ile geliyor.

 

Çentikli tasarıma sahip Leagoo S9 tanıtıldı

Leagoo Power 5 özellikleri

Lansmanda dikkatleri Leagoo S9 çekse de Leagoo Power 5 modeli daha iyi özelliklere sahip. 6 inçlik 2160x1080 piksel çözünürlüğünde ekran sunan model 8 adet Cortex-A53 çekirdekli MT6763 yonga setinden gücünü alıyor.

6GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelin en dikkat çekici tarafı 7000mAh kapasiteli bataryası. Kablosuz ve hızlı şarj desteğine sahip olan batarya uzun kullanım sürelerine imza atıyor.

Telefon arka kısmında 13MP+5MP çözünürlüğünde çift kamera kombinasyonu, ön kısımda da LED flaş destekli 13MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Telefonlar önümüzdeki aylarda piyasaya çıkacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4535 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mwc2018, leagoo s9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim