Anlık Bildirim

Colorful sıvı soğutmalı GeForce GTX Titan iGame ekran kartını hazırlıyor

Colorful sıvı soğutmalı GeForce GTX Titan iGame ekran kartını hazırlıyor
Nvidia tabanlı ekran kartı üreticisi Colorful, özel tasarımlı GeForce GTX Titan modeli için hazırlıklarını sürdürüyor. Piyasaya çıkalı 3 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen, bir yıldır pazarda olan benzer fiyat seviyesindeki GeForce GTX 690’dan çok satış yaparak Nvidia’yı da şaşırtan GeForce GTX Titan, özel model kapsamında şu ana kadar daha çok standart tasarımı kullanan hız aşırtmalı çözümler iler karşımıza çıkmıştı. Colorful’un hazırladığı iGame GTX Titan Oceanus modeli ise üzerinde barındırdığı sıvı soğutma kiti ile yüksek saat hızlarına çıkma noktasında ciddi bir potansiyel vaad ediyor.
Baskılı devre kartı, Nvidia’nın referans Titan modeliyle aynı olan kartın soğutucusu ilginç bir detaya da sahip. Dileyen kullanıcılar, soğutucu bloğun üzerindeki metal kapağı çıkartarak şeffaf bir görüntü elde ederek dahili sıvı kanallarını gün ışığına çıkartabiliyorlar. Standart olarak 954MHz’de, GPU Boost devreye girdiğinde ise 1006MHz GPU çalışma hızına sahip olan kart, standart GeForce GTX Titan modelleri ile kıyaslandığında %20 daha yüksek çekirdek hızında görev yapıyor. 384-bit bellek veri yolu desteğine ve 6GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan kartın bellek hızları ise değiştirilmemiş. 
6+2 fazlı güç tasarımı ile donatılan ekran kartı, görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerini kullanıyor. Dileyen kullanıcılar, SLI teknolojisi ile birden fazla iGame GTX Titan Oceanus’u birlikte kullanabiliyor. Hazırlıklar çalışmaları devam eden kartın çıkış tarihi henüz bilinmese de, görsellerden anlaşıldığı kadarıyla final tasarımın bitmek üzere olduğunu ve kartın yakın zamanda lanse edilebileceğini söyleyebiliriz. 1000 dolar seviyesinde bir fiyat etiketine sahip olan GeForce GTX Titan’a kıyasla sıvı soğutma ile gelen yeni modelin biraz daha pahalı olması bekleniyor. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim