Anlık Bildirim

Coolpad Ivvi K1 Mini akıllı telefon dünyanın en incesi oldu

Coolpad Ivvi K1 Mini akıllı telefon dünyanın en incesi oldu

Son dönemde dünyanın en ince akıllı telefon ünvanı yarışı sadece Çinli üreticiler arasında geçmeye başladı. Huawei'nin bayrağı teslim aldığı Ascend P9 modelinin ardından sırayla Gionee, Oppo ve Vivo devreye girmişti. Şimdi ise başka bir Çinli dev Coolpad bayrağı devraldı. 

Coolpad Ivvi K1 Mini adlı model 4.7mm kalınlığındaki profili ile dünyanın en ince akıllı telefonu ünvanının da sahibi oldu. Artık 5mm bandının da altına inildiği için rekorlar 0.05mm gibi farklarla el değiştiriyor. Daha önce Vivo X5 Max modeli 4.75mm kalınlık ile bu rekorun sahibiydi. 

Bu kadar incelik nedeniyle Ivvi K1 Mini donanımı da mütevazi bir seviyede tutmak zorunda kalmış. 4.7 inçlik ekranında 720p çözünürlük sunan model 64-bitlik Snapdragon 410 yongasetinden gücünü alıyor. Modelde 1GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 1800mAh gücünde batarya ve 4G LTE desteği şeklinde özellikler mevcut. 

Coolpad cihazında fotoğrafların daha iyi çekilmesini sağlayn bazı algoritmalar kullandığını belirtirken, akıllı ev sistemlerini kontrol etmek için bir uzaktan yönetim yeteneği de modele eklenmiş. Dünyanın en ince akıllı telefonuna sahip olmanın maliyeti ise 200$. Cihaz Çin'de satışa sunulmuş durumda.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim