Anlık Bildirim

Coolpad'den uzay teknolojilerinde kullanılan almünyum alaşımlı akıllı telefon


Coolpad'den uzay teknolojilerinde kullanılan almünyum alaşımlı akıllı telefon

Son dönemde Çinli üreticilerin akıllı telefonlarında dikkat çekici bir özellik kullanarak gündeme oturduklarını görüyoruz. Snapdragon 810 yongaseti, dünyanın en ince profili, dönebilir kamera modülü bunlar arasında. Şimdi ise kasa materyali konusunda dikkat çekici bir duyuru geldi. 

Akıllı telefon pazarında ilk on arasında yer alan Coolpad, GreatGod X7 adını verdiği yeni bir akıllı telefon duyurdu. Coolpad GreatGoX7 üst seviye donanım özelliklerinin yanısıra kasasında kullandığı materyal ile de dikkat çekiyor. Cihazın kasasında uzay teknolojilerinde kullanılan alüminyum alaşım ve cam materyal biraraya getirilmiş. Bu karışım sayesinde çizilme ve aşınmalara karşı dayanıklı ancak oldukça da hafif ve ince bir kasa profili ortaya çıkmış. Cihazın kalınlığı 6.45mm seviyesinde. 

Donanım olarak da cihaz oldukça iddialı. 5.2 inçlik Super AMOLED Full HD ekran barındıran modele gücünü 4 adet Cortex-A7 ve 4 adet Cortex-A17 çekirdeğini birarada çalıştıran MT6595 yongaseti veriyor. Yongasetinde 600MHz hızında çalışan 4 çekirdekli PowerVR G6200 grafik birimi yer alıyor. 

Cihazda ayrıca 3GB RAM, 16GB artırılabilir hafıza, Android 4.4.2 işletim sistemi, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera şeklinde özellikler mevcut. Modelin bir de Snapdragon 801 yongasetli versiyonunun olacağı belirtiliyor. Bu bakımdan global pazara çıkma ihtimali mevcut. Modelin satış tarihi henüz bilinmiyor.  
Coolpad'den uzay teknolojilerinde kullanılan almünyum alaşımlı akıllı telefon
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3192 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim