Anlık Bildirim

DH+ Nisan Sayısı Yayında!

DonanımHaber imzasını taşıyan dijital dergimiz DH+ Nisan sayısı'nda yine dopdolu bir içerik ile karşınızda. Üstelik bu kez Android desteği ile birilikte.
DonanımHaber imzasını  taşıyan dijital dergimiz DH+ Nisan sayısı'nda yine dopdolu bir içerik ile karşınızda. Üstelik bu kez Android desteği ile birilikte.
DH+'ın Nisan sayısında giyilebilir teknolojiler konusunda Android'in geleceğini teminat altına alan Google'ın Android Wear projesi için geniş ölçekli bir dosya konusu hazırladık. Üreticilerin Google Wear eksenindeki planları ve işletim sisteminin geleceğine iç sayfalarda ışık tutuyoruz.
Vizyona girmeye hazırlanan dört yeni filmin yanı sıra henüz çekim aşamasında olan iki yeni filmden bahsediyoruz. James Cameron'ın ve kurgu sinemasının en önemli örneklerinden olan Terminator serisi, bu kez distopik gelecekten geçmişe uzanan bir öykü ile sinemasevelerle buluşacak. 2015 yılında vizyona girmesi beklenen bu filmin ardından yine aynı yıl çıkacak olan Star Wars: Episode VII hakkında da önemli tüyolar sizleri bekliyor.
Otomobil sayfalarındaysa Downsize motorlara ilişkin özel bir yazı derledik. Değişen teknolojilerle birikte artık daha fazla tercih edilmeye başlanan bu motorlar için oluşmuş ön yargıları yıkacak bir yazıya hazır olun. Galeriler ile zenginleşen otomobil sayfasında ayrıca D segmentinin iki başarılı ismi karşı karşıya geldi. Volkswagen Passat ile Opel Insignia'yı bizzat test ettik.
Android, iOS ve Windows Phone için derlenmiş 24 oyun ve uygulama, dünyanın en gelişmiş savaş uçağı olan ve Türkiye'nin de yer aldığı 397 Milyar Dolar'lık F-35 projesinin yazılımsal bir hata sonucu yaşadığı gecikme, Apple iBeacon ve daha bir çok özel konu, Nisan sayısında sizlerle!
DH+’ı AppStore’dan iPad'e, iPhone'a ve iPod Touch’a aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Henüz bazı cihazlarda küçük aksaklıklar olsa da Android uygulamasını da aşağıdaki bağlantıdan yükleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1525 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, dh ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim