Anlık Bildirim

DH+ Temmuz Sayısı Yayınlandı

Dergimizin Temmuz sayısında kapağımıza “Sanal Gerçeklik Gözlükleri”ni taşıdık. Oculus ile ateşlenen VR cihazları furyası Microsoft, HTC, Sony, hatta Google ile farklı yönlerde farklı boyutlarda hayat buluyor. İç sayfalarda sanal gerçeklik maskelerinin tarihine kısa bir yolculuk yapıyoruz ve sonrasında cihazların ayrıntılarına daha yakından bakıyoruz.

Yeni sayıda ayrıca sizler için ilerleyen dönemde çok işinize yarayacak bir rehber hazırlamaya çalıştık. 8 soruda sizin için en uygun müzik yayın servis hangisi sorusuna yanıt arıyoruz. Yazıyı Spotify, Apple Music gibi dev isimlerin yanı sıra ülkemizdeki Turkcell Müzik, TTNET Müzik gibi servisleri de işin içine dahil ederek geniş tuttuk.

Haziran ayı içinde vizyona girecek dört önemli filmi ele aldığımız sinema sayfalarında, çekimine yeni başlanan iki önemli film hakkındaki ilk bilgilere de ulaşacaksınız. Bunun yanı sıra kültür sanat editörümüz Erhan Tan’ın hazırladığı “Teknoloji Meraklılarına Teknoloji Odaklı Diziler” yazısını da görmenizde yarar var.

Otomobil editörümüz Muharrem Gökçe ise bu ay Honda’nın 1.6 dizel otomatik motor seçeneğine sahip SUV aracı CR-V’nin koltuğuna geçti ve izlenimlerini sizler için kaleme aldı. Ayrıca D segmentinin yeni üyesi Alfa Romeo, Giulia’nın ayrıntıları ve güncellenen Mercedes A serisinin önemli gelişmeleri de yine iç sayfalarda sizleri bekliyor.

Bunların dışında Android, iOS ve Windows Phone için yepyeni 30 oyun ve uygulama önerisi, enerji dünyasından heyecan verici haberler, Netflix ve Amazon’un sinema dünyasını karıştıran yeni işleri ve daha onlarca özel içerik DH+ Temmuz sayısında yerini aldı.
DH+ Windows 8.1: 

DH+ Windows Phone 8 ve 8.1: 

DH+ iOS:

DH+ Android:
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim