Anlık Bildirim

Daha güçlü bir Mercedes-AMG C63 R modeli yolda olabilir

Mercedes-AMG, BMW'nin M4 GTS'ine rakip olarak C63 R modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda pistte turlarken görülen prototip aracın detayları haberimizde...
Mercedes'in C Serisinin en üst seviyesi olan C63 S, 500 beygir üzeri gücüyle pek çok kişi için yeterli olabilir ancak firma bununla yetinmeyenlere yeni bir model sunmaya hazırlanıyor. Markanın GT modelinde olduğu gibi S versiyon üzerinde konumlanacak bir R versiyonu geliştirdiği raporlarda yer alırken, bu versiyonun önceki nesilde yer alan Black Series'in yerini alacağı belirtiliyor.
Daha önce ortaya çıkan ve arkasında büyük bir spoyler ile Nürburgring turu atan gizemli C63 S prototipini göz önüne alırsak bu söylentilerin çok da şaşırtıcı olmadığını söyleyebiliriz. Prototipten görüleceği üzere C63 S'e göre aerodinamik açıdan daha gelişmiş olacağı anlaşılan C63 R'nin, 500 beygir üzeri gücüyle 0'dan 100'e 3,8 saniyede ulaşan C63 S'in performansını hangi düzeye çıkaracağı merak ediliyor.
Car & Driver'ın iddiasına göre E63 S modelinde gördüğümüz 612 beygirlik 4.0-litre twin-turbo V8 motoru bu modelde görebiliriz. Bu durumun olması halinde yine E63 S'de yer alan 4 çeker sistemi ve 9-ileri otomatik vitesin de C63 R modelinde yer alması beklenenler arasında.
Mercedes-AMG'nin BMW M4 GTS'e cevabı niteliğinde olacak modelin coupenin yanında sedan kasa tipiyle birlikte 2019 yılında pazara sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim