Anlık Bildirim

Dell, batarya süresi, uygun fiyatı ve dokunmatik ekranı ile dikkat çeken Inspiron 11 isimli yeni dizüstü bilgisayarını tanıttı

Tablet bilgisayarlar karşısında kan kaybetmeye devam eden dizüstü bilgisayar modelleri, bu gerilemeye rağmen geliştirilmeye devam ediyor. Konusunun uzmanı firmalardan Dell'in yeni tanıttığı Inspiron 11 ise, batarya süresi, uygun fiyatı ve dokunmatik ekranı ile dikkatleri üzerine çekiyor.
Dell tarafından tanıtılan Inspiron 11, üzerinde 11.6-inç çoklu dokunmatik ekran yer alıyor ve tamamlayıcı olarak Windows 8.1 işletim sistemi ile geliyor. Gücünü dördüncü jenerasyon Intel Haswell ya da AMD işlemcilerden alan bilgisayarın gövdesi 21mm kalınlığa ve 1.4 KG ağırlığa sahip. Tasarımsal olarak oldukça şık görünen Inspiron 11, 50Whr bataryası ile 8 saat gibi oldukça yüksek aktif kullanım ömrü ortaya koyabiliyor. 4GB RAM ve 500GB HDD depolama birimi diğer teknik detayları arasında yer alan ürün, tercih edilen Gorrilla Glass cam ile dayanıklılık konusunda sorun yaşatmıyor. Dell Inspiron 11 bünyesinde ayrıca USB 3.0 ve HDMI portlarını da barındırıyor.
Dell Inspiron 11 dizüstü bilgisayar modelinin Intel işlemcili versiyonu 379$'dan, AMD işlemcili versiyonu ilse 349$'dan başlayan fiyat etiketleriyle Ekim ayında satışa çıkıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim