
Dünyanın önde gelen monitör üreticilerinden Dell, kısa bir süre önce hakkında bazı detaylar internete sızdırılan modeli UltraSharp U2713HM'i lanse etti.
UltraSharp U2713HM'in, 27-inç boyutunda ve 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde, LED arka aydınlatmalı AH-IPS paneliyle dikkatleri üzerinde topluyor. AH-IPS panel, kullanıcılara hem geniş görüş açıları hem de gerçeğe yakın renkler vaat ediyor. Özellikle fotoğrafçılıkla uğraşanların ilgisini çekeceğini düşündüğümüz U2713HM, bir önceki model olan U2713'e kıyasla %37'lere varan oranda enerji tasarrufu sağlıyor.
Yüksekliği 115 mm arttırılabilen veya 90 derece dikey konumda kullanılabilen monitöre, 0.23 mm piksel aralığı, griden griye 8 ms tepki süresi, 1000:1 kontrast oranı, 2.000.000:1 dinamik kontrast oranı, 350cd/m2 parlaklık seviyesi, 16.7 milyon renk, 178 derece dikey ve 178 derece yatay görüş açısı gibi özellikler eşlik ediyor.
U2713HM'in bağlantı seçenekleri ise gayet zengin görünüyor. DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI ve VGA girişleriyle donatılan monitörde 4 adet USB 3.0 portu konumlandırılmış. Dell, UltraSharp U2713HM'i 799$ olarak fiyatlandırmış.
http://accessories.ap.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=au&cs=audhs1&l=en&s=dhs&sku=210-40773&redirect=1 Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:



yolyordam35
22 saat önce
1.0tce 115hp + lpg + cvt otomatik + 4x4 olursa türkiyede de iyi bir fiyatlandırmayla çıkarsa peynir ekmek gibi satar.
U
unununium
1 gün önce
Beş yıl gibi uzun bir süre içerisinde yeni bir petrollü araba çıkarmaları saçma bence. Bunu duster diye çıksrmamasının diğer sebebi de satışların düşüklüğü olabilir
Oyuncu monitörü değil profesyonel monitörü.