Anlık Bildirim

Dünyanın ilk Lightning destekli kulaklığı Philips'den geldi

Dünyanın ilk Lightning destekli kulaklığı Philips'den geldi

Apple'ın bir süre önce kulaklıkların Lightning üzerinden kayıpsız ses aktarımının ve ekstra kontrollerinin önünü açmasının ardından kısa bir süre sonra ilk ürün de piyasaya çıktı.

Dünyanın ilk Lightning bağlantılı kulaklığı olarak kabul edilen ürün Philips Fidelio M2L adını taşıyor. Lightning bağlantısı sayesinde ürün 24-bit DAC imkanı sunarken kulaklık içerisinde amplifikatör de mümkün hale geliyor. 

İki adet 40mm yüksek manyetik yoğunluğa sahip neodim sürücü barındıran kulak üstü kulaklık hava geçirebilen deri ile kaplanmış. Dijital ses çıkışı ile birlikte parazit ve ses çakışmalarının de önüne geçiliyor. 

Lightnin bağlantısı sayesinde bu tür kulaklıklar iOS cihazlarından kayıpsız 48 kHz stereo ses alabilecek ve 48 kHz mono ses verebilecek. Bunların yanında kulaklıklar, üzerindeki butonlarla ses açma, kısma, duraklatma gibi fonksiyonlar ve müzik oynatma seçeneklerini değiştirme ile tek tuşla iTunes Radio gibi müzik uygulamalarını çalıştırabilme gibi ekstra yeteneklere sahip olacak.
Bataryalı kulaklıkların iOS cihazı üzerinden şarj olabilmesine olanak tanıyacak olan Lightning desteği, aynı zamanda kulaklıklarda bulunan bataryalarla cihazların da şarj edilebilmesini mümkün kılacak. 
Philips Fidelio M2L kulaklık modeli yıl sonuna doğru 250 Avro fiyat etiketi ile Batı Avrupa ve Kuzey Amerika ülkelerinde satışa sunulacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1056 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, philips
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim