Anlık Bildirim

EVGA GeForce GTX 970 HYBRID GAMING duyuruldu

Ekran kartında en iyi soğutma seviyesini isteyenler için EVGA, dolumu yapılmış sıvı soğutucular ile donattığı EVGA GeForce GTX 970 HYBRID GAMING modelini satışa sunuyor.
EVGA'nın oyunculara yönelik olarak hazır sıvı soğutucu sistemler ile donattığı HYBRID GAMING ekran kartı serisine, Nvidia'nın en güçlü çözümlerinden GeForce GTX 970 de katılıyor. EVGA yeni kartında çok iyi soğutma seviyeleri sunduğunu ifade ediyor. 

EVGA GeForce GTX 970 HYBRID GAMING modelinde 120mm radyatör ve bir adet fan yer alırken, en dikkat çekici tarafı dolum yapılmış olarak gelmesi. Böylece kullanıcılar herhangi bir dolum işlemine gerek kalmadan kartlarını bilgisayarlarına takarak kullanmaya başlayacabilecekler. EVGA'nın ifadelerine göre standart GeForce GTX 970 ekran kartı 90 derece civarına kadar ısınırken, HYBRID GAMING bu seviyeyi 50 derecede tutabiliyor. 

Soğutucu bakır borular ile maksimum ısı transferini sağlarken, VRM ve bellek modülleri ayrı olarak soğutuluyor. Böylece GPU için en iyi soğutma seviyesi sağlanıyor. Ayrıca düşük yüklerde fanın dönüş hızı otomatik olarak düşerek çok sessiz bir ortamda çalışması sağlanıyor. 

EVGA yeni kartında EVGA OC Scanner X adında güncellediği bir hız aşırtma yazılımı da kullanıyor. Hız aşırtmacılar sistemi en ince detayına kadar analiz ederek en verimli hız aşırtma değerlerini uygulayabiliyor. EVGA PrecisionX 16 ise hız aşırtmak için gerekli tüm araçları kullanıcılara veriyor. 

Maxwell tabanlı ekran kartında 1664 CUDA çekirdeği yer alırken, taban hız 1140MHz, aşırtılmış hız ise 1279MHz olarak belirlenmiş. 4GB GDDR5 bellek 7000MHz hızında çalışırken, 256-bit bellek veriyolu ile 224.3GB/s bant genişliğine ulaşılabiliyor. Kart 399$ fiyat etiketine sahip.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim