Anlık Bildirim

En kötü filmlere ödülleri dağıtıldı

Yılın en kötü film ve oyuncularının seçildiği Altın Ahududu ödülleri sahibini buldu. Listede popüler olan Grinin Elli Tonu gibi filmleri de görme şansı! yakalıyoruz.
Sinema'da yılın en iyilerine verilen Oscar ödüllerinin dağıtılmasıyla birlikte bu organizasyona karşıtlığı ile bilinen Altın Ahududu ödülleri de sahiplerini buldu. Sinemada dünyasında adını sıkça duyduğumuz iki büyük film de ödül alanlar arasındaydı.
Grinin Elli Tonu ve Fantastik Dörtlü yılın en kötü filmi ödülünü paylaştılar. Otoriteler hangisinin daha kötü olduğuna karar verememişler gibi görünüyor. Fantastik Dörtlü, "en kötü yeniden yapım/kopya/devam filmi ve yönetmen ödüllerini alırken Grinin Elli Tonu ise en kötü erkek oyuncu, en kötü kadın oyuncu ve en kötü senaryo dallarında ödüle layık görüldü.
Grinin Elli Tonu'nun yapımcısı Universal Studios'un 40 milyon dolar bütçeyle çekilen filmden 570 milyon dolar hasılat elde ettiğini belirtelim. Yani film her ne kadar büyük eleştirilere maruz kalsa da yapımcısını bir hayli memnun etti. İzleyicilerin kitabın ve popüler kültürün yönlendirmesiyle bu filme yoğun ilgi gösterdiği düşünülüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5116 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fifty shades of grey, gerinin elli tonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim