Anlık Bildirim

Esnek ekranlı LG G Flex gelecek ay tanıtılabilir

Esnek ekranlı LG G Flex gelecek ay tanıtılabilir

Samsung'un Galaxy Round akıllı telefonunu tanıtmasının ardından gözlerin çevrildiği ve ilk görsellerin sızdırıldığı LG'nin esnek ekranlı akıllı telefonu için Güney Kore'den haberler gelmeye devam ediyor. 

Yeni bilgilere göre LG G Flex Kasım ayında Güney Kore'de satışa sunulacak ve ülkenin 3 büyük operatörü de ürünün dağıtımını yapacak. Galaxy Round modelinin aksine LG G Flex bir prototip cihaz olmayacak ve sonraki aylarda global pazarlara da çıkış yapacak.

Pazarda ilk olma ünvanını Samsung kapsa da LG de global olarak ilk esnek ekranlı akıllı telefonu pazara sunan firma ünvanını elde edecek. Ayrıca yaygın satış konusunda Samsung'un önüne geçmiş olacak. 

LG'nin G Flex akıllı telefonu uçtan uca kavisli bir ekran barındırıyor. 6 inçlik bu ekran yatay konuma çevrildiği zaman kullanıcılar bir sinema perdesi gibi daha yoğun ve farklı bir perspektiften videoları izleyebiliyor.

G Flex haricinde LG'nin Kasım ayında bir Firefox işletim sistemli akıllı telefon tanıtacağı da söylentiler arasında. Bu modelin G Flex ile aynı lansmanda görücüye çıkabileceği belirtiliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1338 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g flex, lg flexible oled
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim