Anlık Bildirim

Exynos 4 Quad platformlu Lenovo IdeaPhone K860 görüntülendi

Akıllı telefon ve tablet üreticisi Lenovo'nun dört çekirdekli işlemciye sahip ilk akıllı telefonu IdeaPhone K860, Çin merkezli internet sitelerinde görüntülendi.
Çok yakında Lenovo tarafından resmiyet kazandırılacağı tahmin edilen ve kısa süre önce NenaMark2 test sonuçları internette paylaşılan IdeaPhone K860'a, elimize ulaşan bilgilere göre Samsung Electronics'in 1.4 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Exynos 4 Quad platformu (ARM Cortex-A9 tabanlı), ARM Mali-400 MP4 grafik birimi, 1 GB RAM ve Android 4.0 ''Ice Cream Sandwich'' mobil işletim sistemi hayat verecek. 
5.0-inç (~12.7 cm) boyutunda ve 720 x 1280 piksel (HD) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekran ile donatılan akıllı telefonun ön yüzünde 2 megapiksel kamera, arka yüzünde ise Full HD video kaydı yapabilen 8 megapiksel kamera bulunuyor. Ana kameraya, loş mekanlarda çekim için LED flaş eşlik ediyor.
Depolama kapasitesi microSD kartlar aracılığıyla arttırılabileceği söylenen akıllı telefonun bataryasının ise 2250 mAh değerinde olacağı belirtiliyor. IdeaPhone K860'ın Çin pazarı dışında çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor.
Exynos 4 Quad platformlu Lenovo IdeaPhone K860 görüntülendi
Exynos 4 Quad platformlu Lenovo IdeaPhone K860 görüntülendi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9518 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim