Anlık Bildirim

Facebook'a gerçek zamanlı yorum bildirimleri geliyor

Sosyal medyanın büyük isimlerindenFacebook, sunduğu kullanıcı deneyimini bir adım daha yukarıya taşımak adına gerçek zamanlı yorum bildirimlerini test etmeye başladı. Detaylar haberimizde.
Sosyal medyanın en çok kullanıcıya sahip platformlarından Facebook, resmi olarak onayladığı bir gelişme kadarıyla yorum bölümlerine gerçek zamanlı bildirim desteği getirmek üzerinde testler gerçekleştiriyor.
Bu test kapsamında servis içerisindeki içeriklerin yorum bölümünde gerçek zamanlı olarak "Bir arkadaşım bir yorum yazıyor" şeklinde bildirimler gösteriliyor. Şimdilik sadece Facebook'un iOS sürümü üzerinde yapıldığı belirtilen test, yorum yazmadan önce arkadaşın yazacağını bitirmesini beklemek açısından faydalı bir özellik gibi duruyor. Sosyal medya devi bu özelliği "kişilerin arkadaşları ve ailesi ile gerçek zamanlı konuşmasına yardımcı olacaktır" şeklinde yorumluyor.
Bildiğiniz gibi gerçek zamanlı yorum altyapısı Facebook'un yabancı olmadığı bir konu (Messenger ve WhatsApp en güzel örnek) değil ve bu açıdan özelliğin kısa süre içerisinde masaüstü sürümü dahil tüm platformlara gelmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5419 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, İnternet ve
2 etiket daha Sosyal Medya Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim