Anlık Bildirim

Fruit Ninja şimdi peluş oyuncak ve ses ürünleriyle piyasaya açılıyor


Mobil oyunseverlerin büyük beğenisini kazanan yapımlardan birisi olan Fruit Ninja 100 milyon indirme barajını geçmesi sonrasında Rovio'nun yolundan giderek hediyelik eşya ve ses sistemleri şeklinde oturma odalarımızı süslemeye hazırlanıyor.

Halfbrick Studios tarafından geliştirilen Fruit Ninja, 6 farklı mobil işletim sistemi ve Xbox Kinect için oynanabilir hale geldi. Firma popülaritesini ticari anlamda da kullanmak istiyor ve aksiyon figürleri üreticisi Jazwares firması ile peluş oyuncak ve ses sistemleri satışı konusunda ortaklık yaptı.

Oyunda havadaki meyveleri kesen ninja karakteri Sensei 15.99$ karşılığında http://store.fruitninja.com/ sitesinden satışa sunuldu. Karpuz oyuncağı ise 14.99$'dan ön siparişe başladı. İkili paket ise 29.99$ fiyatına sahip.

Oyundaki diğer meyveler çilek, ananas, yeşil elma, portakal, muz oyuncakları ise yıl sonuna kadar piyasaya çıkmış olacak. Oyuncakların arkasında çantanıza tutturmak için bir de klips bulunuyor. Oyuncakların bazıları 25cm - 50cm boyutları arasında olacak ve ellerindeki oyuncak kılılç ile Kinect üzerinden oyuna katılabilecek.

Halfbricks tarafından satışa sunulacak ikinci kategori bandanalar olacak. 10cm - 50cm arasında değişen 4 farklı bandana oyunseverlerin beğenisine sunulacak. Firmanın son olarak piyasaya süreceği kategori ise ses sistemleri olacak. Kulak-içi ve kulak-üstü kulaklıklar ve hoparlör tasarımları sonbahar aylarında site üzerinden satışa başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim