Anlık Bildirim

Fujitsu-Toshiba'nın 6.7 mm'lik akıllı telefonu Arrows ES IS12F detaylandı

Uzakdoğu pazarına yönelik sunduğu akıllı telefon çözümleriyle tanıdığımız Fujitsu-Toshiba firması, KDDI aracılığıyla Arrow ES IS12F modelini Japon teknoloji meraklılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.
6.7 mm'lik tasarımıyla sınırları zorlayan (en ince kısım: 6.7 mm, en kalın kısım: 8.5 mm) Arrows ES IS12F, 127 mm uzunluğa, 64 mm genişliğe ve 105 gram ağırlığa sahip. 1.4 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm MSM8660 işlemciden güç alan ve Android 2.3 işletim sistemini kullanan Arrows ES IS12F, CDMA ve GSM ağlarıyla uyumlu çalışabilmekte.
Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS, Bluetooth 2.1, kızılötesi portu ve DLNA gibi teknolojilerle donatılan akıllı telefonda, 4.0-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde AMOLED ekrana ve ek kapasite için microSD kart girişi yer alıyor.
Otomatik odaklama özellikli ve görüntü stabilizasyon teknolojili kamerasıyla 5.1 megapiksellik fotoğraflar çekebilen akıllı telefonda dahili dijital TV alıcısının ve 1400 mAh'lik bataryanın bulunduğunu ekleyelim.
Fujitsu-Toshiba'nın 6.7 mm'lik akıllı telefonu Arrows ES IS12F detaylandı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim