Anlık Bildirim

Galaxy S III'ün neden patladığı anlaşıldı; "Kullanıcı Hatası"

Geçtiğimiz ay İrlandalı bir Galaxy S III kullanıcısı, telefonunun patladığı iddia etmiş ve hasarlı cihaza ait görüntüleri ülkesindeki bir forumda paylaşmıştı. Bu durum üzerine harekete geçen Samsung, konu hakkında hem kendisi hem de yangın ve patlamalar üzerine uzmanlaşmış bağımsız araştırma kuruluş Fire Investigations UK ile işbirliğine giderek inceleme başlatmıştı.
Yapılan araştırmanın sonucuna göre patlayan Galaxy S III, tamamiyle kullanıcı kaynaklı bir ihmalin sonucu. Fire Investigations UK tarafından hazırlanan rapora göre, Galaxy S III'ün patlamasına neden olayın kaynağı kullanılan harici enerji kaynağı.  Fire Investigations UK, olayın cihaz kaynaklı olmadığını, böyle bir durumun ancak telefonun evlerde kullanılan mikrodalgaya atılması halinde yaşanabileceğini belirttirken, son noktayı ise iddiayı ortaya atan İrlandalı kullanıcı koydu.
Samsung ve  Fire Investigations UK'ın açıklamalarına paralel olarak dillo2k10 rumuzlu kullanıcı aynı forum konusuna bir mesaj atıp, yaşanan olayın aptalca bir hatadan kaynaklandığını, "bir başkasının" suya düşen telefonu kurtarmak istemesinin bir sonucu olarak böyle bir olayın yaşandığını dile getirdi. Konuyla ilgili açıklamalar;

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9381 kez okundu.
43 kişi, toplam 49 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, araştırma
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim