Anlık Bildirim

Galaxy S3 ve Galaxy S4 için tablet dock projesi TransMaker bağış desteği arıyor

Galaxy S3 ve Galaxy S4 için tablet dock projesi TransMaker bağış desteği arıyor

Asus'un akıllı telefon ve tableti birarada sunduğu PadFone konsepti farklı aksesuar alternatiflerine de ilham kaynağı oluyor. Çinli Shenzen Migoal, aynı konsepti Samsung amiral gemi akıllı telefonlarına sunmak için harekete geçti.

TransMaker adlı projesine Indiegogo üzerinde bağış desteği arayan Migoal, akıllı telefondan bağımsız bir tablet dock konsepti sunmayı hedefliyor. TransMaker sadece Samsung Galaxy S3 ve Galaxy S4 modelleri için optimize edilmiş. 

Tablet docku diğer ürünler gibi bünyesinde sadece dahili bir batarya bulunduruyor ve gerekli gücünü akıllı telefondan alıyor. TransMaker tablet dockunun yanında opsiyonel bir klavye docku da sunuyor. Hepsinde dahili batarya olduğu için kullanım süresi de oldukça uzuyor.

TransMaker iki farklı ekran boyutu ile geliyor. TR10 modelinde 10.1 inçlik 1280x800 piksel çözünürlükte IPS ekran yer alırken, 5000mAh veya 6000mAh batarya barındırıyor. Bu modelin klavye docku ise 9000mAh veya 10000mAh gücünde ekstra bir bataryaya daha sahip. 

TR11 modelinde ise 11.6 inçlik Full HD çözünürlükte IPS ekran bulunuyor. Modelin bataryası 8000mAh gücünde iken klavye dockun bataryası ise 10000mAh gücünde. Firma sistemin PadFone kadar iyi çalıştığını savunuyor.

Firma dock için bir de Bluetooth telefon aksesuarı geliştirmiş. Tablet docku kullanımda iken gelen çağrılar ve mesajlar Bluetooth aksesuarı üzerinden cevaplanabiliyor. 

TransMaker, 44 gün içerisinde 100 bin dolar bağış toplamak zorunda. 100$ ve üzeri bağışlarda TR10 modeli hediye ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8367 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, Samsung ve
2 etiket daha galaxy s3 kickstarter
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim