Anlık Bildirim

Galaxy S4 40 milyon satış barajını geçti

Galaxy S4 40 milyon satış barajını geçti

Samsung'un amiral gemi modeli Galaxy S4 donanımından ziyade satış rakamları ile konuşulur hale geldi. Firmanın aylık 10 milyon satış iddiası gerçekleşmeyince, Galaxy S5 lansmanının öne çekildiği şeklinde söylentiler gelmeye başlamıştı.

Uzun bir aradan sonra Samsung, amiral gemi modeli ile ilgili satış rakamlarını paylaştı. JK Shin tarafından paylaşılan rakamlara göre Galaxy S4 40 milyon ünite satış yaptı. Shin, bunun sevk edilen değil son kullanıcıya satılan rakam olduğunu ısrarla belirtiyor. 

Galaxy S4 modelinin satışa sunulduğu günden bu yana yaklaşık 5.5 ay geçti ve aylık ortalama 7.5 milyon civarında ürün son kullanıcıya ulaşmış durumda. Galaxy S4 ilk 2 ayda 20 milyon, 4. ayda ise 30 milyon satış rakamına ulaşmıştı. Cihazın satış ivmesinin giderek düştüğü görülüyor.

Bununla birlikte Galaxy S4 Android dünyasının en hızlı satan akıllı telefonu ve yıl bitmeden 50 milyon rakamını geçeceği tahmin ediliyor. Ancak iddia edildiği gibi Galaxy S5 Şubat ayında piyasaya çıkarsa Galaxy S4 modelinin satışlarının iyice düşeceği sanılıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1710 kez okundu.
38 kişi, toplam 43 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim