Anlık Bildirim

Galaxy S5 lansman tarihinin doğrulandığı iddia ediliyor

Galaxy S5 lansman tarihinin doğrulandığı iddia ediliyor

Samsung'un bu yıl için planladığı Galaxy S amiral gemi akıllı telefon serisinin son üyesi ile ilgili sık sık iddialar gündeme gelirken, herhangi bir resmi işaret olmadığı için hangi iddianın gerçeği yansıttığını bilmek oldukça zorlaşıyor. 

Bazı kaynaklar cihazın metal kasa ile geleceğini iddia ederken, bazı kaynaklar ise metal kasanın üst seviye Galaxy F serisi ile geleceğini, Galaxy S serisinin plastik tasarımı devam ettireceğini savunuyor. Cihazın lansmanı konusunda da görüş ayrılıkları mevcut.

Samsung'un tasarım ekibinin başındaki Dong-hoon Chang'a dayandırılan bilgilere göre Galaxy S5 modeli Şubat ayı sonundaki MWC 2014 etkinliğinde lanse edilecek. Lansman tarihinin bizzat Chang tarafından dile getirildiği iddia ediliyor. Ayrıca modelin farklı bir isimlendirme kullanabileceği de belirtiliyor. 

Samsung'un akıllı telefon pazarında lider konuma gelmesini sağlayan ve bugüne kadar 150 milyon satış rakamına yaklaşan Galaxy S serisi için son iki yıldır özel lansmanlar düzenlediği biliniyor. Bu bakımdan Samsung'un fuar esnasında bir tanıtım yapabileceği ihtimali düşük görünüyor. Ancak iddialar doğruysa Galaxy S2 modelinden sonra MWC etkinliğinde tanıtılan ilk amiral gemi modeli Galaxy S5 olacak. 

Modelin donanımı ile ilgili de henüz bir bilgi yok. Ancak Samsung'un son yenilikleri göz önüne alındığında 2560x1440 piksel çözünürlükte 5.2 inçlik Super AMOLED ekran, 64-bit Exynos 6 işlemci, 3GB RAM, 16MP çözünürlükte ISOCELL kamera şeklinde bir liste ortaya çıkıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4949 kez okundu.
30 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim