Anlık Bildirim

Galaxy S6 Active modeline ait olduğu iddia edilen görseller sızdırıldı

Galaxy S6 Active modeline ait olduğu iddia edilen görseller sızdırıldı
 
Samsung, Galaxy S4 serisi ile birlikte Active adı altında daha dayanıklı modeller piyasaya çıkarırken S6 Active modeli ile ilgili iddialar da artmaya başladı. Daha önce cihaza ait olduğu iddia edilen özellikler sızdırılmıştı fakat kısa süre içerisinde cihaz sertifikalarda görünürken görüntüleri de yayınlandı.
S6 Active de diğer Active modelleri gibi suya,toza ve darbelere dayanıklı olacak. Sızdırılan görsellere baktığımızda cihazın Active serisi ile benzer tasarım çizgilerine sahip olduğunu görüyoruz. Galaxy S6 modelinin aksine Active modelinde parmak izi okuyucu sensöre yer verilmediği de görülenler arasında. Bunun yerine cihazda yine üç adet fiziksel buton kullanılmış.

Cihazın beklenen özelliklerine baktığımızda ise 5.1 inç ekranda 2K çözünürlük, Exynos 7420 çipset, 3GB RAM, 32GB depolama alanı, 16MP  arka kamera ve 5MP ön kamera ve 3500 mAh batarya öne çıkıyor. Özellikle bataryanın Galaxy S6 modelinden %40 daha yüksek olması dikkat çekici. Daha önce modelin Micro SD kart yuvasına sahip olacağı da iddialar arasındaydı, ancak bu konudaki iddialar hala yüksek sesle dile getirilemiyor. 
Bunun dışında sızdırılan fotoğraflarda cihazın arka kısmındaki AT&T logosu dikkat çekiyor. Logo cihazın yalnızca ABD pazarında satışa sunulacağını iddialarını güçlendirmiş durumda. Diğer yandan cihazın şimdiye kadar yalnızca ABD Federal İletişim Kurulu sertifikalarında ortaya çıkması Avrupa veya diğer büyük pazarlarda hiç satılmayacağı anlamına gelebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3218 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim