Anlık Bildirim

Galaxy Tab S4'ün iris tarayıcısına sahip olacağı onaylandı

Samsung tarafından yakında tanıtılması beklenen Galaxy Tab S4'ün firmware yazılımı, tabletin iris tarayıcısı ile geleceğini ortaya çıkardı. Cihaz ayrıca Akıllı Tarama teknolojisine de sahip olacak.
Son haftalarda ortaya çıkan Galaxy Tab S4 görselleri Samsung'un yaklaşan tabletinin fiziksel bir Home butonuna sahip olmadığını ortaya koymuştu. Yayınlanan görseller cihazın ön ve arka tarafında parmak izi tarayıcısının yer almadığını gösteriyordu. Galaxy Tab S4'ün firmware dosyası tabletin parmak izi sensörü yerine iris tarayıcısı ile geleceğini onayladı.
Samsung'un yakında piyasaya süreceği tabletinin yazılımından, Galaxy Tab S4'ün iris tarayıcısı ve şirketin Akıllı Tarama özelliğine sahip olacağını gösteren bir video çıktı. Yüz tanıma ile göz taramayı bir araya getiren Akıllı Tarama, düşük ışıkta bile cihazınızın kilidini kolayca açmanızı sağlayan bir teknoloji.

Galaxy Tab S4 ne zaman tanıtılacak?

Bu sayede bir yöntem başarısız olursa diğeri anında onun yerine kullanılabiliyor. Örneğin yüz tanımanın zor olduğu koşullarda, göz tarama devreye girerek (ya da tam tersi) düşük ışık koşullarında bile cihazınızın sizi tanımasını sağlıyor.
Güney Koreli şirket henüz Galaxy Tab S4'ü ne zaman tanıtacağını açıklamadı. Tabletin önümüzdeki ay düzenlenecek Galaxy Note 9 etkinliğinde duyurulması beklenmiyor. Samsung'un Galaxy Tab S4'ü Eylül ayında Berlin'de düzenlenecek IFA 2018 fuarında tanıtma ihtimali daha yüksek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim