Anlık Bildirim

Galaxy'den özel soğutuculu yeni GeForce GTX 780 modeli

Galaxy'den özel soğutuculu yeni GeForce GTX 780 modeli
Çin merkezli donanım üreticisi Galaxy, özel tasarımlı ekran kartı modellerine GeForce GTX 780 tabanlı yeni bir seçenek daha ekliyor. Piyasaya GeForce GTX 780 GC adı altında giriş yapacak olan karta, Nvidia’nın Kepler mimarisini kullanan ve 28nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GK110 grafik yongası güç veriyor ki, bilindiği üzere bu grafik biriminin üst versiyonu, GeFore GTX Titan modelinde de karşımıza çıkıyor.
Çift fanlı özel soğutucu ile gelen ve referans modele kıyasla daha serin çalıştığı belirtilen GeForce GTX 780 GC, referans baskı devre kartını kullanıyor. 6pin ve 8pin güç konnektörlerini kullanan ekran kartı, 967MHz GPU ve 1019MHz GPU Boost hızlarında görev yaparken, bellek hızı ise standart tutulmuş. Kısacası GPU hızı fabrika çıkışı hız aşırmalı olarak gelen ekran kartı, 384-bit bellek veri yolu ve 3GB GDDR5 bellek kullanıyor.
Görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörleri ile gelen Galaxy GeForce GTX 780 GC, SLI teknolojisi ile çoklu ekran kartı kurulumlarına da olanak tanıyor. CUDA ve PureView gibi Nvidia’ya has teknolojileri de bünyesinde barındıran ekran kartı, Galaxy’nin en iddialı olmasa da iddialı GeForce GTX 780 modeli olarak 620 Avro’dan listelenirken, hız aşırtma tutkunları Hall of Fame modelini bekliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1205 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy, geforce ve özel tasarım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim