Anlık Bildirim

GeForce GTX 650 Ti modelinin teknik özellikleri şekilleniyor


GeForce GTX 650 modelini kullanıma sunan Nvidia, giriş ve orta segmente yönelik yeni model çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin resmi lansmanını önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı GeForce GTX 650 Ti modelinin teknik özellikleri de şekilleniyor.
Gelen bilgilere göre GeForce GTX 650'den farklı olarak GK107 yerine GK106 grafik yongasından güç alacak "Ti" uzantılı yeni model, 576 adet paralel işlem birimi, 48 adet doku ünitesi ve 24 ROP birimi ile gelecek. Kardeş model GeForce GTX 650 ile benzer şekilde bellek veri yolu desteğinin 128-bit olacağı ekran kartının standart çalışma frekanslarının GPU için 960MHz, bellekler içinse 5400MHz olması beklenirken, GPU Boost hızı ise bilinmiyor.
Referans tasarımlı model için üzerinde bir adet 6pin PCIe güç konnektörü olacak ekran kartının ısıl tasarım gücü ise 85 Watt olarak ifade ediliyor. Kompakt boyutlu baskılı devre kartı üzerinde şekillenecek ekran kartı aynı zamanda daha fazla performans isteyen kullanıcılar için SLI kurulmuna da olanak tanıyacak. Resmi olarak doğrulanmış olmasa da 9 Ekim tarihinde lanse edilmesi beklenen kartın fiyatının ise 149$-169$ aralığında olacak gibi görünüyor. 
  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim