Anlık Bildirim

Gelişmiş fotoğraf / çizim uygulaması Pixelmator, iOS tarafında güncellendi

Gelişmiş fotoğraf / çizim uygulaması Pixelmator, iOS tarafında güncellendi
 
İlk olarak Mac bilgisayarlar, daha sonraysa sırasıyla iPad ile iPhone için kullanıma sunulan gelişmiş fotoğraf / çizim uygulaması Pixelmator, iOS tarafında oldukça büyük bir güncelleme aldı.
Gelişmiş araçlarıyla Mac / iOS kullanıcıları tarafından beğenilerek kullanılan Pixelmator, iPhone ile iPad tarafında yayınlanan son sürümüyle ise ilk olarak "Dynamic Touch" isimli yeni bir fırça seçeneğine kavuşuyor. Bu fırçayla parmakların ekranda kapladığı alana bakarak basınç hassasiyeti ortaya koyan uygulama, büyük alanda kalın, az alanda ise ince çizgiler oluşturuyor ve böylece harici stylus kalemler olmadan da etkili çizimlerin önünü açıyor.
Güncelleme ayrıca OSX'den gelen yenilenmiş tamir aracıyla fotoğraflar üzerinde yer alan istenmeyen objeleri basitçe ortadan kaldırabiliyor ve eskiye oranla 5 kat daha performanslı çalışma gösteriyor. Birçok önemli hatadan da kurtulan iOS için Pixelmator, genel kullanıcı deneyimini daha sade hale getiriyor, fotoğraflara daha fazla bulanıklık ekleyebiliyor, Clone aracı artık grup katmanlarda da çalışıyor ve fotoğraf galerisi içerisinde gezinmek daha kolay hale getiriliyor. 
13 TL fiyat etiketi bulunan Pixelmator uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim