Anlık Bildirim

Gigabyte WaterForce bu kez GTX 980 için hazırlanıyor


Gigabyte WaterForce bu kez GTX 980 için hazırlanıyor

Computex 2014 fuarının en ilgi çekici ürünlerinden birisi olan ve sektörde bir ilk olarak lanse edilen Gigabyte WaterForce GeForce GTX 780 Ti sıvı soğutma kutusu, bu kez GTX 980 için hazırlanıyor.   

Gigabyte bu sıvı soğutma kutuları ile 3 üst seviye ekran kartını aynı anda soğutuyor. Kutunun ön panelinden ise soğutma sistemi kontrol edilebiliyor. Kutu içeriğine ekran kartları da dahil edilmiş. 

GTX 980 WaterForce ise üç yollu SLI diziliminde 3 adet GTX 980 ekran kartını birarada barındırıyor. Sistem her bir kart için bir adet 120mm radyatör ayırmış. Bu radyatör kutusu harici olarak üst kısımda yer alıyor. 

Kasanın içerisine yerleştirdiğiniz ekran kartlarını ise tek bir 5.25 inçlik optik sürücü yuvasından çıkardığınız kablolar ile WaterForce kutusuna bağlayabiliyorsunuz. Kutunun üzerindeki ön panelden ısıları, her döngü için fan ve pompa hızını takip edebilmek mümkün oluyor. 

Kutu içerisindeki GTX 980 ekran kartları farika çıkışı olarak hız aşırtmalı geliyor. 1228MHz temel hızın yanında 1329MHz hız aşırtma seviyesi bulunuyor. Bellek hızının 7GHz'de tutulduğu kart 256-bit bellek arabirimi üzerinden 4G DDR5 bellek miktarı sunuyor. Gigabyte kutu için 1200W güç kaynağı kullanılmasını istiyor. Kutunun fiyatı henüz açıklanmadı.  
 
Gigabyte WaterForce bu kez GTX 980 için hazırlanıyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1645 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gigabyte
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim