Anlık Bildirim

Gionee M2017: Kavisli ekran,çift kamera ve 7000mAh kapasiteli batarya

Bataryası yüksek kapasiteli bir akıllı telefon arayan ancak lüksten de taviz vermek istemeyen zengin kullanıcılar için Çinli Gionee’nin dikkat çekici bir teklifi var.

Büyük batarya kapasitesine sahip akıllı telefonlar genelde kaba ve hantal bir görünüme sahip oluyor ancak Gionee bunun değiştirme peşinde. Firmanın 7000mAh bataryalı yeni üst seviye akıllı telefonu tasarım olarak rakiplerinden geri kalmıyor.

Donanım

Gionee M2017 adındaki yeni akıllı telefon hem yüksek fiyata hem de önemli özelliklere sahip. İlk olarak modelin Snapdragon 653 yonga setinden gücünü aldığını belirtelim. Önceki nesle göre yüzde 10 daha hızlı olan yonga setine 6GB RAM eşlik ediyor. Böylece MediaTek işlemcili hemşehrilerinden bir adım öne geçiyor. Depolama kapasitesi de 128GB veya 256GB şeklinde.

Modelin 5.7 inçlik ekranında 2560x1440 piksel çözünürlük yer alıyor. İki kenardan kavisli ekranın alt kısmında parmak izi okuyucu entegreli Home butonu yer alıyor. Tamamen metal kasada 3.5mm kulaklık girişine yer verilmemiş.

Kamera ve Batarya 

Diğer önemli özellik ise 7000mAh kapasiteli batarya. Firma iki adet 3500mAh kapasiteli batarya kullanarak bu seviyeye ulaşmış. Böylece kullanıcıya günlerce şarj etmeden kullanım olanağı sunuluyor.

Diğer taraftan arka kamera da çift sensöre sahip. Sensörlerden birisi 12MP çözünürlüğünde iken diğeri 13MP çözünürlüğünde. Derinlik algısı yapabilen kamera böylece bokeh efekti, daha kaliteli çekim gibi avantajlara imza atabiliyor. Ön kamera ise 8MP çözünürlüğünde.

Fiyat 

Gelelim fiyatına. Gionee M2017 Çin’i bırakın global olarak da yüksek bir fiyat etiketine sahip. Standart versiyon için firma 1000$ fiyat istiyor. Arka kısmı hakiki İtalyan deri kaplama ve değerli taş işleme olan versiyon ise 2500$ civarında satılacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
154824 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gionee, gionee m2017 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim