Anlık Bildirim

Modern oyunları ortalama bir performansla oynatacak dizüstü bilgisayarı arayanlar için Acer’ın bir cevabı var. Yeni Nitro 5 dizüstü modeli AMD ve Nvidia’nın giriş seviyesindeki ekran kartları ile tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Giriş seviyesinde oyun

15.6 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan Acer Nitro 5, hem işlemci tarafında hem de ekran kartı tarafında tüketicilere AMD veya Nvidia yonga seçeneklerini sunuyor. Performans da elbette tercihe göre değişiyor.

İşlemci tarafına baktığımızda Intel’in Kaby Lake tabanlı Core i7 ve Core i5 işlemcilerini görüyoruz. AMD ise A serisi FX işlemciler, A12 veya A10 APU’ları ile modeldeki yerini alıyor. Grafik tarafında ise Nvidia’nın GeForce GTX 1050 Ti ile AMD’nin Radeon RX 550 ekran kartları sunuluyor.

Depolama tarafında 512GB’a kadar SSD seçenekleri barındıran model istenirse 2TB’a kadar HDD ile destekleniyor. RAM bellek ise 32GB 2400MHz DDR4 seviyesine kadar çıkabiliyor.

Bağlantı olarak USB 3.0 Type-C bağlantısı, şarj imkanı sunan USB 3.0 Type-A bağlantısı, USB 2.0 bağlantıları ve HDMI 2.0 portu tercih edilmiş. Modelin klavyesi ise kırmızı LED aydınlatmalı olarak geliyor.

Dizüstüne değer katan bir kaç önemli özellik daha var. Coolboost özelliği çift fan ile kasa içerisini en iyi şekilde soğutmaya çalışıyor. Ayrıca bir uygulama da sıcaklık değerlerini sürekli kontrol altında tutuyor. Dolby Audio Premium ve Acer TrueHarmony ise ses kalitesini en iyi hale getiriyor.

Acer Nitro 5 dizüstü modelinin ABD fiyatı 799$’dan başlıyor ancak ürün Avrupa’ya geldiğinde başlangıç fiyatı 1099 Avro olacak. Fiyat neden bu kadar farklı bilinmiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim