Anlık Bildirim

Godfire: Rise of Prometheus için yeni bir tanıtım videosu yayımlandı

Godfire: Rise of Prometheus için yeni bir tanıtım videosu yayımlandı


Vivid Games, geçtiğimiz yılın ağustos ayında duyurusunu gerçekleştirdiği "Godfire: Rise of Prometheus" adlı mobil oyun için yeni bir tanıtım videosu yayımladı.

Godfire: Rise of Prometheus için şimdiye kadar yayımlanan ikinci tanıtım videosu olma özelliği taşıyan bu videoda karakterimizin mücadele anlarına tanıklık ediyoruz. Unreal Engine grafik motoruyla geliştirilen yapımın görselleri yine oldukça etkileyici bir duruş sergilese de dövüş animasyonları şu an için yetersiz görünüyor.

Tabiki de gördüklerimiz elle tutulur bir demodan alınmış görüntüler değil, bu yüzden oyunun nihai sürümünde daha oturaklı dövüş animasyonlarıyla karşılaşmamız oldukça muhtemel. Vivid Games'in yine Unreal Engine ile geliştirdiği Real Boxing'deki başarısını göz önüne alacak olursak, sergilenen görsellikle nihai sürümde de karşılaşabileceğimizi söyleyebiliriz.

Üçüncü şahıs kamera açısına sahip bir aksiyon/macera oyunu olan yapımda sanal joystick yardımıyla serbestçe dolaşabileceğimiz belirtiliyor. Ancak, bu serbestliğin mücadele anlarında savunma, saldırma ve düşman etrafında konum değiştirme gibi temel hareketlerle kısıtlanacağı da dile getiriliyor. Yapımın bu yönüyle Zynga ve Phosphor Games işbirliğiyle geliştirilen Horn'a benzediğini söyleyebiliriz.Ancak, Godfire: Rise of Prometheus'un Horn gibi Infinity Blade tarzı bir mücadele sistemine sahip olmadığı belirtiliyor. Zaten mücadele anlarının sanal butonlar yardımıyla sağlandığı ekran görüntülerinde de sergileniyor.

Yunan Mitolojisi'nden esinlenilerek geliştirilen Godfire: Rise of Prometheus'un çıkış tarihi hakkında net bir bilgi bulunmasa da, yapımın yılın ikinci çeyreğinde uygulama marketlerindeki yerini alması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim